Coş de cumpărături
0 produse
 
Producători
 
Oferte Speciale
Dior Homme Eau De Parfum by Christian Dior Dior Homme Eau De Parfum by Christian Dior
417,00RON 379,00RON  
Eternity by Calvin Klein Eternity by Calvin Klein
164,00RON 149,00RON  
Fahrenheit by Christian Dior Fahrenheit by Christian Dior
298,00RON 279,00RON  
Gucci by Gucci Gucci by Gucci
288,00RON 249,00RON  
Guerlain by Guerlain Guerlain by Guerlain
219,00RON 199,00RON  
 

Garantie si returnare

Produse originale

Parfumurile pe care le puteti cumpara sunt achizitionate numai de la producatori/furnizori autorizati. Acest lucru face imposibila livrarea de bunuri de o calitate indoielnica sau produse ce nu sunt originale. Produsele ce se regasesc in magazinul nostru, sunt achizitionate de la aceiasi frunizori care intretin stocurile magazinelor traditionale, ca cele din mall-uri sau centre comerciale.

Avem confirmarea ca unui client ii este necesara o singura comanda pentru a se convinge de calitatea produselor, pentru a cumpara intotdeauna de la Parfumall.ro, numai parfumuri originale.

Scopul nostru este de a "vinde" un produs original sub forma unui pachet de servicii, astfel incat experienta clientilor Parfumall.ro sa ii motiveze si sa ii conditioneze sa revina cu placere in magazinul nostru.

Conditii de returnare

La solicitarea clientilor, Parfumall.ro se obliga sa accepte returul, in termen de 10  zile de la data expedierii produselor comandate.

Solicitam trimiterea unei instiintari scrise in care sa mentionati ce produs intentionati sa returnati, data la care v-a fost livrat si motivul pentru care intentionati sa returnati produsul. Totodata, este necesar sa mentionati daca doriti sa inlocuiti produsul returnat cu un alt produs sau doriti returnarea contravalorii lui.

In cazul in care motivul returului este acela ca produsul primit nu este cel pe care l-ati comandat, taxele de transport pentru retur sunt suportate de catre Parfumall.ro. In situatia in care motirvul pentru care se face returul este oricare altul in afara unei comenzi gresit expediate de noi, taxele aferente transportului de retur sunt suportate de catre client.

Returnarea contravalorii produselor se va face in maxim 30 de zile de la data la care produsul a fost returnat.

Returnarea se va accepta numai daca produsele se afla in ambalajul original, nu au fost desigilate sau deteriorate.